GUANGDONG LESSO LIGHTING CO .,LTD

Nieuws

Ultimate Guide to Floor Heating Pipe
Tijd vrijgeven: 2021-01-15 16:43:59  Hits: 29

Er zijn verschillende verwarmingssystemen gebruikt in huizen, en   vloerverwarming   is een van de beste manieren om je huis te verwarmen.vloerverwarming kan driedimensionale warmtedissipatie uitstralen, zodat de kamer een constante temperatuur kan handhaven zelfs in het koude seizoen.   Echter, voordat u een vloerverwarming pijp geïnstalleerd in uw huis, moet u een paar dingen weten.

Hoeveel soorten vloerverwarming (UFH) zijn er?Welke vloerbedekking werkt het beste met dit type verwarmingssysteem?Gelukkig zal deze gids u laten zien hoe u de beste vloerverwarming pijp kiest voor uw huis.

Wat is vloerverwarming?

De vloerverwarming brengt de installatie van pijpen in de vloer met zich mee.Door dit te doen, wordt de hele vloer omgezet in een radiator.

De vloerverwarming verwarmt de kamer door straling.Het werkt met het principe dat warme lucht is lichter en stijgt boven koudere lucht, waardoor uw kamer comfortabeler.   vloerverwarming is populair geworden   omdat het niet zoveel eist als een traditionele radiator systeem.

De vloerverwarming heeft een lagere bedrijfstemperatuur van ongeveer 40 graden Celsius, terwijl een traditioneel radiatorsysteem op ongeveer 65 graden Celsius werkt.

Het systeem verwarmt de kamer van de grond door de leidingen   die onder het vloerniveau zijn geïnstalleerd.Een vloerverwarming verdeelt de warmte gelijkmatig, plus het heeft een minimale luchtstroom om ervoor te zorgen dat de temperatuur de kamer comfortabel houdt.

Verschillende soorten vloerverwarmingsbuizen

Er zijn twee soorten vloerverwarmingssystemen.

Natte vloerverwarming   (warm water onder de vloer verwarming)

Elektrische vloerverwarming

Hier richten we ons voornamelijk op de eerste.

In principe is een natte vloerverwarming afhankelijk van leidingen naar warmtekamers.De   leidingen zijn gevuld met warm water die hetzij door een warmtepomp of een boiler wordt aangedreven.Het systeem is verborgen onder de vloer, en de leidingen zijn begraven in de schroef.

Een warm water onder de vloer verwarmingssysteem is   het best geschikt wanneer een individu   is het plannen van een heel huis systeem of nieuwe gebouwen.Dit systeem is immers uitzonderlijk efficiënt en heeft lage bedrijfskosten.

Soms kan het natte vloerverwarming op het oppervlak worden gemonteerd met behulp van buizen van   LESSO pijp Nee.Een op het oppervlak gemonteerde warmwatersysteem bestaat uit geïsoleerde panelen met kanalen die zijn ontworpen voor leidingen om in te zitten.De leidingen kunnen bovenop uw bestaande vloerstructuur worden gelegd en hun functionaliteit is vergelijkbaar met die van de begraven systemen.

Aan de andere kant is er afscherm8217; s elektrische vloerverwarming.Dit systeem is gemakkelijker en goedkoper te installeren in vergelijking met een natte ondergrond verwarmingssysteem.De energiekosten zijn echter   relatief hoger Nee.Het systeem is aangesloten op uw huis afscheid8217; s elektrische circuit en loopt via   thermostaten.Het is aan te raden om dit systeem in een enkel gebied in een huis zoals een badkamer te installeren.

Wat zijn de beste pijpen voor vloerverwarming?

Er zijn verschillende soorten verwarmingsbuizen.Deze omvatten:

PE-RT

PB

Deze pijpen functioneren anders op basis van het gebruikte materiaal.

Polyethyleen (PB) werd gebruikt in huishoudelijk sanitair systeem.Het levert ononderbroken energie-efficiënte verwarming aan residentiële, commerciële en industriële gebouwen en stadsinfrastructuur.Door de uitzonderlijke prestaties van PB-leidingssystemen voor vloerverwarming is het een essentiële servicetechnologie voor moderne, energiezuinige bouw en bouw.Dat was het.   goedkoop en bieden tal van voordelen   over andere materialen, zoals flexibiliteit, gemak van installatie, weerstand tegen bevriezing.

PE-RT staat voor × polyethyleen bij verhoogde temperatuurresistentie-afscherming;.Het is ontworpen voor vloerverwarming op waterbasis.Polyethyleen heeft uitstekende eigenschappen bij hoge druk en temperaturen, evenals zeer flexibel en gemakkelijk te gebruiken.Het is niet-corrosief en heeft een zeer goede weerstand tegen vorst.Het is ook griezelig-resistent en heeft een hoge impact kracht.   LESSO-delen 8217s, PE-RT-pijp   is volledig milieuvriendelijk en kan gemakkelijk gesmolten en gerecycleerd worden.Het is een ideaal sanitair systeem voor vloerverwarming.

De beste pijp moet ook best and zijn tegen corrosie en een hoge weerstand hebben tegen temperatuur en druk.Het moet ook flexibel zijn.

Hoe diep zijn vloerverwarming leidingen?

Een vloerverwarming moet op een specifieke diepte worden gelegd op basis van de grootte van de verwarmingspijp en het type vloerbedekking dat u heeft.Meestal is de maximale warmteafgifte voor een UFH   70 W/m2   voor houten vloeren en   100 W/m2   voor betonnen vloeren.

Om deze systemen efficiënt te laten werken, moet een huis worden gebouwd volgens de huidige bouwvoorschriften.Met de regels, elke ruimte moet de warmte die het nodig heeft ontvangen.De tijd die nodig is voor dit verwarmingssysteem om een kamer te verwarmen, hangt ook af van het vloermateriaal.

Bijvoorbeeld,   pijpen gelegd op 150mm onder een betonnen plaat zal ongeveer vier uur duren om het hele huis te verwarmen tot ongeveer vijftien graden Celsius Nee.Aan de andere kant, cement screw zou ongeveer 75mm dik, die zal de UFH tot twee uur om het hele huis te verwarmen.

Hoe leg je vloerverwarming?

Hier zijn de basisstappen voor het installeren van vloerverwarming pijpen.

Zorg dat je alles hebt wat je nodig hebt.Voorbereiding is noodzakelijk

Leg de isolatie neer voor de natte UFH

Sluit de vloerverwarming aan het spruitstuk

Leg de pijp neer.

Zorg ervoor dat de pijp aan de isolatie wordt vastgemaakt met nietjes

Zorg ervoor dat de leidingen de juiste afstand hebben voor maximale warmteverdeling

Maak het krijtje klaar en giet het dan voorzichtig over het beveiligingssysteem.

Zorg dat de schroef stabiel is.

Leg de vloer neer.

Hoe kiest u vloerverwarming?

Er zijn veel factoren die we moeten overwegen bij het kopen van vloerverwarming pijpen.Hieronder zijn de verschillende hoofdpunten die we in gedachten moeten houden.

voorgaand: No

volgende: nieuw ontwerp plafond licht