GUANGDONG LESSO LIGHTING CO .,LTD

Nieuws

Ultieme gids voor vloerverwarming pijp
Tijd vrijgeven: 2021-06-28 17:36:26  Hits: 3

Here zijn verschillende verwarmingssystemen die worden gebruikt in huizen, en floor verwarming is een van de beste manieren om uw huis te verwarmen. Vloerverwarming kan drie-dimensionale warmtedissipatie uitzenden, zodat de kamer een constante temperatuur kan behouden, zelfs in het koude seizoen. HOWEVER, voordat u een vloerverwarming krijgt geïnstalleerd in uw huis, moet u een paar dingen weten .

how vele soorten vloerverwarming (UFH) zijn er? Welk type vloer werkt het beste met dit type verwarmingssysteem? Gelukkig laat deze gids zien hoe u de beste vloerverwarmingspijp voor uw huis kunt kiezen.

What is vloerverwarming?

floor verwarming houdt de installatie van buizen in de vloer in. Door dit te doen, wordt de hele vloer omgezet in een radiator.

Het vloerverwarmingssysteem verwarmt de kamer door middel van straling. Het werkt met het principe dat warme lucht lichter is en boven koudere lucht stijgt, waardoor uw kamer comfortabeler is. FLoor verwarming is populair geworden because, het eistniet zoveel als een traditioneel radiateursysteem.

floor-verwarming heeft een lagere bedrijfstemperatuur van ongeveer 40 graden Celsius, terwijl een traditioneel radiatorsysteem op ongeveer 65 graden Celsius werkt.

Het systeem verwarmt de kamer vanaf de grond omhoog door de pijpen that zijn geïnstalleerd onder het vloerniveau. Een vloerverwarmingssysteem verdeelt warmte gelijkmatig, plus het heeft minimale luchtstroom om ervoor te zorgen dat de temperatuur de kamer comfortabel houdt.

different soorten vloerverwarming pijpen

Here zijn twee soorten vloerverwarmingssystemen.

wet vloerverwarming(warm water vloerverwarming) 

electric vloerverwarmingHere, we concentreren ons vooral op de eerste.

basisch, eennat vloerverwarmingssysteem vertrouwt op buizen om de kamers te verwarmen. De

pipes zijn gevuld met warm water , die wordt aangedreven door een warmtepomp of een boiler. Het systeem is verborgen onder de vloer en de leidingen worden begraven in de dekvloer.a warm water vloerverwarmingssysteem is

best Geschikt wanneer een individu IS een heelHouse-systeem ofnieuwbouw plannen. Immers, dit systeem is uitzonderlijk energie efficiënt en heeft een lage bedrijfskosten.--sometimes, kan hetnatte vloerverwarmingssysteem op het oppervlak worden gemonteerd met behulp van buizen van

lesso pijp . Een oppervlakMounted warmwatersysteem omvat geïsoleerde panelen met kanalen die zijn ontworpen voor pijpen om in te zitten. De leidingen kunnen bovenop uw bestaande vloerstructuur worden gelegd en hun functionaliteit is vergelijkbaar met die van de begraven systemen.on de andere. Hand, er is elektrische vloerverwarming. Dit systeem is gemakkelijker en goedkoper om te installeren in vergelijking met eennat vloerverwarmingssysteem. Zijn energiekosten zijn echter-

CPARATIFY hoger

. Het systeem is verbonden met het elektrische circuit van uw huis en loopt via thermostats. Het is raadzaam om dit systeem in een enkel gebied in een huis te installeren, zoals een badkamer.What zijn de beste leidingen voor vloerverwarming? TER zijn verschillende verwarmingsleidingen. Ze omvatten:

rt

-rt

pb

pb

--pb THE pijpen die anders zijn gebaseerd op het gebruikte materiaal. 

polyethyleen (PB) werd gebruikt in het home-sanitair systemen. Het levert ononderbroken energie

efficiënt verwarming op residentiële, commerciële en industriële gebouwen en stadsinfrastructuur. De uitzonderlijke prestaties van PB-leidingsystemen voor vloerverwarming heeft het een essentiële service-technologie gemaakt voor het moderne, energie-efficiënt gebouw en constructie. Het was--inexpensive en bood tal van voordelen- over andere materialen, zoals flexibiliteit, gemak van installatie, weerstand tegen bevriezing.pe-RT staat voor 'polyethyleen bij verhoogde temperatuurbestendigheid'. Het is ontworpen voor waterbased vloerverwarmingssystemen. Polyethyleen heeft uitstekende eigenschappen bij hoge drukken en temperaturen en zijn zeer flexibel en gemakkelijk te gebruiken. Het isnietcorrosief en heeft een zeer goede weerstand tegen vorst. Het is ook kruipend resistant en heeft een hoge slagsterkte.

lesso's PE

RT pijp

is volledig milieuvriendelijk en kan gemakkelijk worden gesmolten en gerecycled. Het is een ideaal sanitair systeem voor vloerverwarming. De beste pijp moet ook bestand zijn tegen corrosie en een hoge weerstand hebben tegen temperatuur en druk. Het moet ook flexibel zijn./HOW Deep zijn vloerverwarming buizen?  a vloerverwarming moet worden gelegd op een specifieke diepte op basis van de afmeting van de verwarming en het type vloeren dat u hebt. Meestal is de maximale warmteafgifte voor een UFHvoor houtvloeren en/100 W M2

Vor betonnen vloeren.

For deze systemen om efficiënt te werken, een huis moet worden gebouwd volgens de huidige bouwvoorschriften. Met de voorschriften moet elke kamer de warmte ontvangen die het vereist is. De tijd dienodig is voor dit verwarmingssysteem om een ​​kamer op te warmen, is ook afhankelijk van het vloermateriaal. voor instantie,

pipes gelegd op 150 mm onder een betonnen plaat duurt ongeveer 4 uur om het hele huis te verwarmen tot ongeveer 15 jaar graden Celsius

. Aan de andere kant zou cement-dekvloer ongeveer 75 mm dik zijn, wat de UFH tot 2 uur zalnemen om het hele huis op te warmen.

HOW om vloerverwarming te leggen?

here zijn de basisstappen voor het installeren van vloer Verwarmingspijpen.

make zeker dat je alles hebt wat jenodig hebt. Preparepares is imperative

lay de isolatie voor denatte ufh

connect de vloerverwarming pijpnaar het spruitstuk

begin tot vaststelling van de pijp

make zeker om de pijp aan de isolatie vast te zetten met behulp van Staples

ensure dat de leidingen de juiste afstand hebben voor maximale warmteverdeling

Prepare de dekvloer en giet deze vervolgens zorgvuldig over het beveiligde buissysteem

ensure de dekvloer gestabiliseerd

How om de vloer te kiezen Verwarmingstypes?

Here zijn veel factoren die we moeten overwegen bij het kopen van vloerverwarming pijpen. Hieronder staan ​​de verschillende hoofdpunten die we in gedachten moeten houden.

voorgaand: Ontwerp voor plafondlamp deel twee

volgende: Nieuw ontwerpplafondlampje